Santi Cazorla loisti mutta muuten se oli ystävällinen enemmän rahaa kuin mielessä, kirjoittaa Kieran Canning.

Espanjan matka Puerto Ricossa täyttämään Espanjan federaation rahastot 2 miljoonalla eurolla olisi aina ollut enemmän velvoitetta kuin oppitunti siitä, mitä odottaa maailmasta ja kaksinkertaiset eurooppalaiset mestarit eteenpäin, joten se osoittautui.

Puerto Rico taisteli urheasti, mutta huolimatta siitä, mitä 2-1-pisteellä voi olla, luokan luokka oli ilmeinen alusta alkaen. manchester united pelipaita

Todellisinta yön tapahtumaa voi olla Juanfranin polven loukkaantuminen, joka todennäköisesti näkee oikeanpuoleisen Miss Atletico Madridin liigan avaajana Levantea vastaan ​​sunnuntaina ja voisi jopa nähdä hänet suljetuksi pois Euroopan supercupin finaalista Chelseaa vastaan Kuukauden lopussa.

Joten mitä voidaan oppia ystävällisyydestä paljon alhaisempaan joukkueeseen Atlantin toisella puolella vain kolme päivää ennen liigan kauden käynnistymistä?

suomi%20pelipaita%20%2812%29.jpg

No, yksi tämä oli espanjalainen järjestelmä, jolla oli hyökkääjä ja yksi, joka näytti hyvältä. Fernando Torres ei pystynyt tekemään hattutemppua, kun hänellä oli viimeiset kaksi ottelua Euroopan maajoukkueen loppuottelussa Kiovassa ja Englannin yhteisön Shield sunnuntaina, mutta hän oli jatkuva uhka ja vain kieltäytyi pari ihanaa säästää Puerto Rican maalivaöstä Bill Gaudetten.

Sen sijaan tavoitteet tulivat Arsenalista menneisyyteen ja läsnäoloon, kun Santi Cazorla ja Cesc Fabregas ottivat maalin kahden minuutin sisällä juuri ennen puoliajalla. Ja kun aiemmin päivätietoina Robin Van Persie siirtyi Manchester Unitediin, olisi ollut tervetullut helpotus Gunnersin faneille nähdäkseen Cazorlan tällaisessa majesteettisessa muodossa. messi pelipaita

27-vuotiaan ura on kuroutunut ja epätavallinen reitti ylhäältä, ja sellaista on usein aliarvioitu espanjalaisen jalkapallon vakavimmista seuraajista. Mutta nyt yhdellä Englannin suurimmista klubeista, jotka ovat virranneet rumpuunsa, hänet varmasti arvostavat ja tämän viikonlopun viikonlopun 4-0 voitolla Kölnistä uusille työnantajilleen hän on valmis haasteeseen.