Europa-liiga voi tarjota tervetullut helpotus Valencialle, koska Garreth Nunn kertoo klubin viimeaikaisista koettelemuksista ja vaikeuksista ...

Vuonna 2004 se kaikki hymyili Valencian ympärille. Heillä oli Rafael Benitez ruorissa ja Mista syöksyi tavoitteisiin. Keskikentällä heillä oli loistava Pablo Aimar, joka vetosi kaikki stringsit ja he sijoittivat kauden League-palkintoa ja UEFA-kuparia paratiisissa ympäri kaupunkia.

Sen piti olla alku jotain suurta, mutta se oli väärä aamunkoitto. Benitez ja Aimar ovat kauan menneet. Mistan ura alkoi sukeltaa ja hän siirtyi eläkkeelle 32-vuotiaana sen jälkeen, kun hän ei ollut vaikuttanut MLS: ssä. Vuodesta 2004 he ovat voittaneet vain kaksi pokaalia, Copa del Rey ja Espanjan Supercup vuonna 2008. Aina kun asiat näyttivät siltä, ​​etteivät he voineet pahentua, tällä viikolla asiat muuttuivat järjetöntä. jalkapallo pelipaidat netistä

Kun Benitez lähti, klubi yritti jatkaa ja jatkaa menestystään. Rahaa käytettiin - jotkut sanovat hukkaan. Kun omaisuuskupla puhkesi, Valencia tunsi hyppysissä. He olivat parhaillaan rakentamassa uutta kenttää, kun taantuma osui ja maa ei ole vielä valmis. He eivät voi myydä nykyistä Mestallaa eikä heillä ole varaa täyttää uutta.

jalkapallo%20pelipaidat%20%2811%29.jpg

Vuoden kymmenen vuosikymmenen loppuun asti, joka alkoi niin kirkkaasti, Valencian oli pakko alkaa myydä keskeisiä toimijoita tasapainottamaan kirjoja. David Silva, David Villa ja Juan Mata ovat vain muutamia nimiä, jotka myytiin maksamaan velkoja. Ronald Koeman voitti Copa del Reyn ja hänet lyötiin. Valencia ei edes odottanut kauden loppua.

Unai Emery nimitettiin, nouseva ja tuleva valmentaja tekee paljon aaltoja LaLirossa. Ensimmäisen kauden hän kamppaili, mutta lopulta sai palloa liikkuvan vielä kolme peräkkäistä kolmasosaa päättyy myöhemmin, hänet pidettiin ylijäämäisiä vaatimuksia ja jätti seuran. Sitten ei ole vuodatettu kyyneleitä. Ehkä muutamat ovat nyt.

Espanjalainen veroviranomainen on jo vuosien ajan sulkenut silmänsä jalkapallon verovelkaksi, mutta työttömyysaste nousi. Bankian, yksi Espanjan pankkeista, oli myös Valencian miljoonien dollareiden takia, ja niin molempien organisaatioiden purkaminen klubissa, lisää pelaajia oli myyty. Palkkoja leikattiin myös. jalkapallo pelipaidat lapsille

Kun ehkäpä katsot työtä, jonka Diego Simeone oli tehnyt Atletico Madridissa rajoitetulla budjetilla ja toivoen samanlaista vaikutusta, klubi päätti allekirjoittaa entisen soittimen valmentajana ja he tekivät niin kaksi kertaa, ja se epäonnistui molemmilla kerroilla. Sitten tammikuussa oli valonsäde.