Japanista tuli ensimmäinen joukkue, joka täyttäisi 16-kierroksen MM-kisoissa "Fair Play" -säännösten avulla torstaina.

Aasian puolelta voitti Senegalin, jolla oli myös neljä pistettä kolmesta ottelusta ryhmässä H, koska yksi keltainen kortti oli vähäisempi. chelsea pelipaidat

Japani teki vähiten virheitä ryhmässä 28: llä ja näytti vain viisi keltaista korttia, kun taas Senegalese näki kuusi kolmesta ottelusta ja teki 44 virheitä.

101206589.jpg

Japani ja Senegal alkoivat ryhmänsä yläpuolella ennen viimeisen kierroksen otteluita ryhmässä, jossa neljä pistettä kahdesta ottelusta ja maalieroista.

2018 FIFA WORLD CUP: FULL COVERAGE

Puolalaiset ja Kolumbia jakoivat molemmat 1-0, joten sijoittumista ei tapahtunut. Kun kahden ottelun välinen ottelu päättyi myös 2-2-vedoten, ainoa ratkaiseva tekijä oli "Fair Play" ja Blue Samurais runtasi Senegaleseja paremman kurinpidollisen tietueensa takia.

16 LINEUP JA AIKATAULU

Tasapeli molemmille puolille tänään olisi varmistanut heidän pätevyytensä seuraavalle kierrokselle, mutta mikään joukkueista ei voinut pisteet tai pysäyttää vastustajiaan pisteytyksestä. manchester united pelipaita

Senegal ei ansainnut karsia, sanoo valmentaja Aliou Cisse

Kun Kolumbia oli voittanut Samaraan, Japani tiesi, että se oli tehnyt tarpeeksi edistystä, vaikka se menetti ottelunsa myöhään. Japanilaiset pelaajat hidastivat leikkimään lähes mihinkään, pehmeästi kulkevat pallon edestakaisin pienissä kolmioissa omassa päästään tuhlausaikaan.

"Päätini oli luottaa toiseen otteluun", Japanin valmentaja Akira Nishino sanoi. "En ole kovin tyytyväinen tähän, mutta pakotin pelaajiini tekemään sen, mitä sanoin, ja menimme läpi."